Over Vaemkes

french knitted flower

Welkom op de website van Vaemkes waar ik, Diana, mijn passie deel over haken en handwerken, met als grootste passie knuffels en Amigurumi. Neem een kijkje in de webshop of binnenkort naar de exclusieve haakpatronen ontwerpen door mij.

Mijn roots liggen in Limburg en ter ere van mijn oma die onwijs goed kon kunstbreien was de naam Vaemkes eigenlijk zo gekozen. Een unieke naam waarmee ik mijn (haak)ontwerpen en handwerk projecten kon delen. Zo is Vaemkes in 2014 ontstaan.

In 2020 heb ik de stap gezet om mijn website te proffesionaliseren en om mijn haakpatronen en allerlei andere haak en handwerk benodigdheden te delen. Ik focus dus op amigurumi en knuffels. Oogjes, neuzen, specifieke garens en vulling vind je dus genoeg in deze webshop. Verder deel ik ook alle tips en tricks die ik zelf heb geleerd en probeer ik jullie te inspireren met nieuwe designers en ontwerpen. Op deze website ga je het allemaal vinden en vind je het (nog) niet dan help ik je graag. Laat een berichtje achter of mail naar vaemkes@outlook.com.

Veel winkelplezier,

Diana

KvK nummer: 80712614