Verzending, bezorgkosten en Retourneren

Verzending en bezorgkosten

De hoogte van je verzendkosten is afhankelijk van je bestelwaarde of postcode. Kijk hieronder voor de voorwaarden voor gratis verzending of bezorging.

  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 49,95
  • Gratis verzending naar Belgie vanaf € 75,00
  • Afhalen is op dit moment niet mogelijk
  • Voor de gemeente Stein geldt gratis bezorging op dezelfde dag, tenzij je iets anders hebt aangegeven in het veld opmerkingen
  • 0 tot 1 kg standaard verzending in Nederland €4,85
  • 1 tot 10 kg standaard verzending in Nederland €5,60
  • 0 tot 1 kg standaard verzending naar België €9,50
  • 1 tot 10 kg standaard verzending naar België €12,25

Rekent de webshop verzendkosten voor een 0 tot 1 kg standaard verzending, maar kiezen wij ervoor om je bestelling met postzegels te versturen? Dan blijft het genoemde tarief hierboven staan, omdat wij ook andere kosten maken bij het inpakken en verzenden van je pakketje.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de webstie van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun u contact met ons opnemen via vaemkes@outlook.com. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzending naar andere landen dan NL

De winkel is nog in ontwikkeling en zal hopelijk snel de verzendopties uitbreiden naar andere landen. Wil je een bestelling buiten Nederland of België versturen? Neem contact met ons op via vaemkes@outlook.com voor de verzendkosten naar andere landen, we regelen het graag voor je!

Levertijd

Je pakket wordt zo snel mogelijk verstuurd, altijd binnen 1 à 2 werkdagen. Afhankelijk van de bezorg service ontvang je je bestelling dan binnen 1 tot 3 werkdagen.

Digitale haakpatronen zullen direct beschikbaar zijn of zo snel mogelijk naar je gemaild worden.

Wij zorgen er natuurlijk voor dat je bestelling altijd goed verpakt is. Wanneer je bestelling aan de bezorg service is overhandigd ontvang je via e-mail een Track & Trace code. Met deze code kun je zien wanneer je bestelling wordt bezorgd.