Hoi!

Mijn naam is Diana en nadat ik mijzelf heb leren haken, ben ik begonnen met het ontwerpen van mijn eigen knuffels/ amigurumi. Omdat ik zelf altijd moeite had met het vinden van de juiste materialen heb ik de stap gezet om Vaemkes als bedrijf te introduceren en er dé webshop voor amigurumi fanaten van te maken. Met o.a. een scala aan veiligheidsoogjes, katoen van de hoogste kwaliteit en een vriendelijk prijsje en alle accessoires die je nodig hebt.

De naam Vaemkes betekend in het Limbugs dialect draadjes en is een verwijzing naar mijn oma die deed kunstbreien en het woord Vaemke ook vaak gebruikte. Daarnaast liggen mijn roots in Limburg en is het gewoon een grappig woordje, waar vele al hun tong over hebben gebroken. Om je een beetje opweg te helpen, je spreekt het ongeveer uit als vem – kes!

Verder ontwerp ik regelmatig voor Aan de Haak en werk ik graag samen met andere creatievelingen en goede doelen. In November 2024 zal Vaemkes deelnemen aan het Volontario Stein Event. Waarbij vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

Kijk vooral rond, volg me op social media of laat een berichtje achter.

Heb je nog vragen of wil je in contact komen? Mail dan naar vaemkes@outlook.com of bel/app naar +31 6 13 50 88 67

Kvk: 80712614