Yarn and colors super must-have 026 Satay

6,00

Uitverkocht

Artikelnummer: YCSM026 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Wat krijg je als je de Must-Have dubbel zo dik maakt? Dan ontstaat de Super Must-Have, een garen van 100% gemerceriseerd katoen dat ideaal is voor grotere projecten door zijn dikke structuur.

OVER HET MATERIAAL
De Super Must-have is, net als de Must-have, gemaakt van 100% gemerceriseerd katoen. Dit geeft het garen dezelfde lichte glans en verbeterde eigenschappen: het is sterker dan normaal katoen, krimpt minder, behoudt beter zijn vorm en is kleurvaster.

Dit garen behoudt de natuurlijke eigenschappen van katoen, zoals huidvriendelijkheid, slijtvastheid, onderhoudsgemak, vochtabsorptie en luchtdoorlatendheid.

WAARVOOR GEBRUIK JE DIT GAREN?
De Super Must-have is ideaal voor grotere projecten zoals grotere amigurumi’s, speelgoed, knuffels, woonaccessoires en meer. Zijn dikte maakt het bijzonder geschikt voor projecten waarbij een robuuster garen gewenst is.

En goed nieuws voor makers, gebruikers en verkopers van speelgoed of babykleding: de Super Must-have is OEKO-TEX klasse 1 gecertificeerd. Dit maakt het zowel een veilige als milieubewuste keuze!

IN HET KORT:

* Verkrijgbaar in 51 kleuren
* Milieu- en kindvriendelijk gecertificeerd
* Aangenaam en veelzijdig materiaal
* Kan zwaar zijn voor grote kledingstukken en projecten

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 10 × 5 × 5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yarn and colors super must-have 026 Satay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *