Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden. In de tabel hieronder vind je meer informatie over verzendkosten en landen. Ik maak gebruik van weight based shipping. Dit betekend dat a.d.h.v. het gewicht van je bestelling de verzendkosten worden bepaald. Je krijgt een track en trace code zodra het pakket is afgeleverd bij de bezorger.

Tot 1 kgTot 10 kgTot 23 kgVanaf 50,-Verzending
Nederland*5,956,9513,90Gratis verzending1 – 2 werkdagen
Tot 100 gramTot 2 kgTot 10 kgVanaf 75,-
BelgiĆ« & Duitsland5,959,9519,50Gratis verzending2 – 3 werkdagen
Verzendkosten
Overig**Minimaal 10,005 werkdagen

Alle pakketjes worden op dit moment verzonden via PostNL.

* Voor de gemeente Stein geldt een ander tarief (3,00 of gratis). Als het even kan, kom ik op de fiets je pakketje brengen. Je kunt eventueel in de opmerkingen vermelden wanneer ik je pakketje mag komen langsbrengen.

** Wil je een pakket verzenden naar een ander land dan hier genoemd? Neem dan contact op via vaemkes@outlook.com en ik ga opzoek naar de goedkoopste verzendoptie.

Retourneren

Retourtermijn
Wil je onverhoopt iets retour sturen? Wat jammer! Maar geen probleem, je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Wat moet ik doen?
Ga je iets retour sturen, druk dan het retourformulier, ook wel herroepingsformulier af en vul hem in en voeg deze toe aan je bestelling. Zorg dat de informatie goed leesbaar is. Natuurlijk willen wij onszelf altijd verbeteren en zijn wij benieuwd naar de reden van retournering, maar je bent niet verplicht dit op te geven.

Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. De artikelen mogen slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
Stuur je retourpakket naar:

Vaemkes 
Betreft: Retourneringen
Kanaalboulevard 22
6129 NA Urmond
Nederland

Retourkosten
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs altijd goed en pak de artikelen degelijk in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zodra je retourzending verwerkt is ontvang je altijd een e-mail hierover.

Terugbetaling
Als alles in orde is stort onze betalingspartner Mollie het bedrag dat je voor de artikelen hebt betaald terug via de betaalmethode die je hebt gebruikt. Reeds betaalde bedragen worden zo snel mogelijk terug betaald. Natuurlijk uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

Ruilen
Wil je graag iets ruilen? Je kunt het beste de te vervangen artikelen retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. We kunnen bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Let op, de volgende producten hebben geen herroepinsrecht omdat het niet mogelijk is deze koop terug te draaien:

  • Reeds bestelde en ontvangen haakpatronen of andere downloadbare producten.
  • Cadeaubonnen

Neem contact op via vaemkes@outlook.com. Vermeld in de titel eventueel je factuurnummer.