De leukste YouTube kanalen voor bij het haken

Sinds kort heb ik een nieuwe obsessie, namelijk luchtige, creatieve en vooral hele leuke video’s bekijken van een aantal super getalenteerde haaksters. I houd ervan, daarom deel ik graag een aantal favorieten met jullie.

Veel plezier met het bekijken van hun video’s! Op hun kanalen zijn trouwens nog veel meer video’s te vinden, dus klik vooral op de You-tube knoppen onder iedere tekst en raak net zo geïnspireerd als ik.

Garnknuten

De persoon achter Garnknuten is Veronica. Op haar YouTube kanaal vind je o.a. video’s over haar bedrijf en hoe ze zich ontwikkeld als ontwerpster, maar ook leuke patroontjes met handige instructies. Ik vind haar stijl heel schattig. Ze organiseert ook regelmatig crochet-a-longs, waarbij je gedurende een aantal weken samen hetzelfde patroon haakt en ze heeft een cursus waarin je leert je eigen ideeën te ontwerpen.

Complicated Knots

Ik vind de video’s van complicated Knots helemaal het einde. Ze heeft challenges, samenwerkingen, handige tutorials en leuke gratis patroontjes. Allemaal beschikbaar via haar youtube kanaal. Mijn favorieten zijn de Pokémon video’s, de 24-uurs challenge en mash-ups. Ik haal heel veel inspiratie uit haar video’s.

Skein Spider

Samen met Complicated Knots staat dit YouTube kanaal bij mij op nummer 1. Natuurlijk heeft ze ook de mash-up video’s waarbij ze samenwerkt met Complicated Knots. Haar TikTok crochet hack video’s zijn ook super leuk om te kijken. Skein Spider heeft trouwens niet alleen maar amigurumi maar ook kleding op haar kanaal. Dus zeker interessant voor een breder publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *